Think Revolution este denumit mai jos Furnizor. Prin accesarea acestui site, sunteți de acord cu acești termeni.

 

1) Scopul informațiilor

Informațiile prezentate și accesate pe acest site, sunt furnizate de către FURNIZOR în calitate de proprietar al Site-ului pentru a furniza utilizatorilor informații de interes general.  Informațiile furnizate nu au valoare de consultanță profesională sau juridică și nu înlocuiesc serviciile de audit sau consultanță în afaceri, asistență fiscală sau alte servicii profesionale. În cazul în care sunteți interesați de astfel de servicii, vă recomandăm să contactați un consultant FURNIZOR specializat în audit, consultanță în afaceri, asistență fiscală sau în alte domenii profesionale.

2) Declinarea responsabilității

FURNIZORul nu își asumă nici un fel de răspundere sau obligație cu privire la informațiile publicate pe acest Site.  Datorită naturii proceselor de comunicare electronică, FURNIZORul nu garantează și nu dă asigurări că Site-ul nu va avea întreruperi, întârzieri, erori, omisiuni sau viruși. În consecință, informațiile sunt furnizate fără garanții, exprese sau implicite, inclusiv dar fără a se limita la acuratețea, actualitatea și/sau integralitatea informațiilor furnizate.

FURNIZORul și partenerii, directorii, mandanții, reprezentanții sau salariații FURNIZOR nu vor fi în nicio situație răspunzători pentru niciun prejudiciu direct, indirect, incidental, special, punitiv, rezultant sau pentru alte prejudicii de orice natură (inclusiv, dar în mod nelimitativ, nu își asumă nicio răspundere pentru pierderea folosinței, a datelor sau profiturilor), indiferent  de forma acțiunii respective, inclusiv dar fără a se limita la acțiuni contractuale, neglijență sau acte delictuale decurgând din sau în legătură cu Site-ul, orice conținut aflat pe Site sau accesat prin utilizarea Site-ului, sau din copierea, afișarea sau altă utilizare necomercială a acestuia.

3) Website-uri externe

Informațiile publicate pe acest Site fac uneori trimitere la website-uri externe. Aceste linkuri la alte website-uri sunt oferite ca o facilitate pentru utilizatorii noștri și cu scop strict informativ. FURNIZORul nu controlează și nu este responsabil pentru nici unul dintre aceste website-uri sau pentru conținutul acestora si nici nu poate garanta in nici un fel ca aceste linkuri nu se vor schimba in timp.  În vederea protejării reputației și mărcilor comerciale, FURNIZORul își rezervă dreptul de a solicita eliminarea oricărui link cu website-ul propriu.

4) Copyright și utilizarea conținutului

Având în vedere că orice conținut aflat pe Site este protejat de drepturi de autor și alte drepturi de proprietate, orice utilizare neautorizată a oricăror materiale/ date cu caracter personal/ informații de orice natură aflate pe Site poate încălca dreptul de autor, marca comercială, legislația privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal sau alte legi.  În cazul în care un utilizator descarcă materiale aflate pe Site pentru uzul său personal sau in scopul unei utilizări necomerciale, utilizatorul trebuie să păstreze toate înștiințările referitoare la dreptul de autor, marca comercială și alte texte similare aflate pe materialele originale sau orice copii ale  acestor materiale. Materialele aflate pe Site nu pot fi modificate, reproduse, afișate în mod public, distribuite sau folosite în scopuri publice sau comerciale fără permisiunea scrisă explicită din partea autorului textului sau materialului (inclusiv linkuri către website-uri externe). FURNIZORul nu își asumă nici un risc, responsabilitate sau obligație în cazul în care un utilizator nu obține o asemenea permisiune scrisă explicită după cum a fost menționată de către FURNIZOR. FURNIZORul și logo-ul FURNIZORului sunt mărci comerciale înregistrate ale FURNIZORului. Utilizarea acestor mărci necesită permisiunea expresă din partea FURNIZORului sau a unei firme membre a FURNIZORului și încheierea unui contract de licență cu acestea. Utilizarea neautorizată a acestora și a oricăror alte mărci comerciale din portofoliul FURNIZORului va fi pedepsită conform legii. Următoarele linkuri sunt explicit interzise de FURNIZOR și pot ridica probleme legate de încălcarea mărcilor comerciale și a dreptului de autor. Linkuri care implică utilizarea neautorizată a logo-ului FURNIZORului, O formă de link care ascunde URL și/ sau ocolește pagina de început, această pagină sau politica de confidenţialitate. FURNIZORul își rezervă dreptul de a modifica, înlocui și/sau şterge orice conținut aflat pe Site și poate restricţiona accesul sau suspenda distribuirea acestui Site în orice moment și la propria sa discreție, fără vreo notificare prealabilă.